BANGKOK
8 februari 2025 - Bangkok, Thailand
De vliegreis is heel soepel verlopen, alles keurig op tijd in de lucht haalde we op enig moment 1045 km per uur en om maar een een wielerterm te gebruiken “ we vlogen met het hol open (citaat Kneteman)” Om 14;30 geland in Bangkok en binnen no time hadden we de koffers en waren we door de passen controle we wisten niet wat we mee maakten. Het ophaalmannetje liet echter 5 minuten op zich wachten (is hem vergeven) kon ook niet allemaal goed natuurlijk tis tenslotte Thailand. De rit naar ons hotel duuurde wel lang maar ons wachte een mooi hotel aan de rivier de Chao Praya de levensader van Bangkok.Vandaag de laatste dag alweer leuke oversteek gedaan met het pontje en toen over op de Hop on Hop ff boot leuke boottocht en je ziet Bangkok van de waterkant ook nog ff uitgestapt bij Khao San Road hierwat gegeten en gedronken, gel gewisseld en toen weer terug op de boot naar ons hotel. Morgen is een reisdag worden al om 9 uur opgehaald, vroeg dag dus en dan op weg naar Baan Krut das wel een lange rit maar voldoende te zien onderweg en met de nodige tussenstops.
Frau dokter Bert:8 februari 2025En geen dag ouder dan bij het vorige Thailand bezoek🤗
Willy van Gijn:8 februari 2025Fijn om te lezen dat de reis goed is verlopen en dat jullie veilig zijn aangekomen in Thailand. Verder goed genieten daar zou ik zeggen 👍😎
Nol Boerboom😎👍:9 februari 2025Goed begin! Op naar de volgende bestemming en geniet ervan!
Remko en Karin:9 februari 2025Klinkt heerlijk, ga er lekker van genieten!