Laatste dag in Hua Hin

18 februari 2026 - Hua Hin, Thailand

Ons verblijf in Hua Hin zit er bijna op morgen worden we om 12:00 uur opgehaald en dan gaan naar onze laatste bestemming Cha Am , was leuk om een ander gedeelte van Hua Hin te zien maar voor ons erg zelfs te rustig weinig te doen in de directe omgeving , dus regelmatig met een ubertje naar het centrum gegaan best wel prijzig gemiddeld zo’n 80 bath, omgerekend naar de euro ca 2,50 . Het hotel heeft een bijzonder mooie tuin zie de foto,s , van morgen nog een fikse regenbui, Rosa is gaan winkelen dus batjes aan het uitgeven ,maar we komen hier toch niet meer terug . Morgen dus nog voor 2 weken naar Cha Am, ligt op een half uurtje rijden en daar gaan we deze weer mooie vakantie afsluiten

1. Frau dokter Bert:
    18 februari 2026
    En wat is er dan te doen in het centrum?
  2. Liesbeth van Casteren:
    18 februari 2026
    Maakt niet uit dat het rustig is; Rosa gaat toch wel shoppen. Hoop wel dat ze dan ook een koffer koopt om alles mee naar huis te.krijgen. Zijn weer heel mooie foto's. Prachtige omgeving. Goede reis naar het laatste adres en geniet ervan.
  3. Jos:
    18 februari 2026
    Van alles Frau Doktor mooie gebouwen gezellige cafeetjes, draaimolens, markt, chocoladefabriek en een fabriek waar ze kleine Thaise ophaalmannetjes/vrouwtjes maken zo leuk allemaal zelfs klein UWVtje is er te zien
  4. Willy van Gijn:
    18 februari 2026
    Morgen dus een reisdag en dan nog lekker 2 weken genieten. Ook daar zullen jullie je ongetwijfeld vermaken. Komt vast helemaal goed. Goede reis en fijne vakantie verder ☀️👍
  5. Hent:
    18 februari 2026
    Leuk reisverslag vakantie gangers.
    Weer een ervaring opgedaan.
    Heerlijk shoppen Rosa.
    Lekker nog 2 weken genieten samen van de omgeving en het heerlijke eten daar.
  6. Frans en Marijke:
    23 februari 2026
    Morning!
    Fijn dat jullie het naar het zin hebben! Mooie foto,s ! Hier wordt het eindelijk lente. Wij missen het ook hoor. Maar ja onze man wordt een jaartje ouder dus moeten wij rondomhouse blijven. Blijf genieten van Rhailand en van elkaar! 🍀