Zit er bijna op in Bang Krut

12 februari 2026 - Tambon Thong Chai, Thailand

Nog ff en dan zit het er hier op we hebben echt het prima naar onze zin gehad alleen het weer werkte de laatste 2 dagen niet echt mee, zie de video,s maar ondanks dat is de temperatuur toch erg aangenaam we hebben echt genoten heerlijk gerelaxed , lekker gegeten kortom een prima verblijf , zaterdag worden we om 11:00 uur opgehaald en gaan dan naar ons verblijf in Hua Hin , de rit duur ca 2,5 uur en we zijn benieuwd naar ons nieuw hotel gaan dus niet zoals voorgaande jaren naar Baan Bayan. Tot zover deze keer

1. Willy van Gijn:
    12 februari 2026
    Dag lieve vrienden, met wat minder weer doe je andere dingen. Is volgens mij ook een mooie afwisseling. En volgens mij duurt dat mindere weer daar nooit zo lang. Wat ook een voordeel is......het zwembad heb je helemaal voor jezelf 😂😂😂. Althans dat zie ik op de video! Groetjes uit een somber en druilerig Nederland
  2. Frans en Marijke:
    12 februari 2026
    Hi Hi, dat het weer een beetje tegen valt /viel de temperatuur zal zeker wel goed zijn en beter dan hier! Lekker wat anders gaan doen. En jullie weten het is maar tijdelijk! Hier is er nu sneeuw onderweg . Geniet nog maar lekker en van elkaar ! 😘🍀
  3. Remko en Karin:
    13 februari 2026
    Fijn om te lezen en te zien dat jullie zo genieten!
  4. Hent:
    13 februari 2026
    Na regen komt zonneschijn.
    De temperatuur is heerlijk in iedergeval. Nu weer op weg
    naar het volgende verblijf. Heerlijk afwisselend. Lekker genieten van de omgeving het heerlijke eten en elkaar weer.