Tis weer voorbij die mooie vakantie

2 maart 2026 - Cha-am, Thailand

Nog 2 dagen en dan zit er 5 weken Thailand alweer op, tis ons prima bevallen mooi weer af en toe een buitje maar gelukkig meer zon dan regen.We worden donderdag om 5:30 op gehaald richting het vliegveld waar we dan om 12:10 (Thaise tijd) vertrekken en de verwachte aankomst 19:25 is. EVA air is een rechtstreekse vlucht en die vliegen noordelijk van het oorlogsgebied dus we verwachten geen problemen, en anders blijven we toch gewoon nog , nee hoor was mooi en fijn maar willen ook wel weer graag naar huis. Zet ook nog wat foto,s op de site

1. Hent:
    2 maart 2026
    Heerlijk dat jullie zo genoten hebben.
    Ook weer fijn om naar huis te gaan vind ik. Dat is gezond hoor!
    Geniet nog lekker 2 dagen en laat je verwennen met het heerlijk eten daar
    Een goede reis terug.
  2. Frau dokter Bert:
    2 maart 2026
    Toch spannend om nu terug te moeten vliegen
    Fingers crossed
  3. Marion:
    2 maart 2026
    Leuke foto's weer Jos. Fijn dat jullie in 1x terugvliegen. Na 5 weken is het ook wel weer lekker om naar huis te gaan. Fijne laatste dagen en een goede terugvlucht!
  4. Liesbeth van Casteren:
    2 maart 2026
    Niet te geloven dat jullie 5 weken Thailand al weer bijna voorbij zijn. Super dat jullie zo genoten hebben! Alvast een goede terugreis en we spreken elkaar snel. Heel veel liefs uit Veldhoven
  5. Auk:
    3 maart 2026
    Jammer dat het weer voorbij is
  6. Patricia:
    3 maart 2026
    Goede terugreis en fijn dat jullie weer genoten hebben.
  7. Willy van Gijn:
    4 maart 2026
    Nog een laatste avond in Thailand en morgen weer vroeg op! De vakantie zit er alweer op. Een hele goede terugreis. Groetjes ook van Reini